Damir Batinović u francuskom Sesonu - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Damir Batinović u francuskom Sesonu

Damir Batinović u francuskom Sesonu

zika.bogdanovic
0 komentar

Nastavlja se osipanje kadra makedonskog viceprvaka. Metalurg je prošle godine bio jedan od hitova Lige šampiona, ove će pokušati do elite preko Wild Card turnira, ali u jednom izmijenjenom rosteru. Posljednji koji je napustio Skoplje jest Metkovac Damir Batinović. Srednji vanjski koji se trenutno nalazi u Turskoj s Hrvatskom na Mediteranskim igrama, prelazi u drugu najjaču ligu svijeta. Potpisao je dvogodišnji ugovor s francuskim Cessonom iz grada Rennesa. Prošle sezone sedmi sastav lige, sa stabilnim klubom i širokom momčadi, koji je u predzadnjem kolu odigrao remi kod Nantesa i tako jakog sudionika Final Foura EHF kupa ostavio bez Europe naredne sezone.

– Sve se nekako dogodilo iznenando. Oni su imali jednog Tunižanina kao opciju, ali trener nije bio zadovoljan i dogovorili smo sve jako brzo – javio se Batinović iz Adane.

– Za mene je ovo nova prilika, Francuska liga je sve jača, Cesson je dobar klub i ovo će biti pravi izazov.

U odnosu na prošlu sezonu Cesson je ostao bez srednjaka Ternela koji je prešao u Tremblay i to je očito otvorilo prostor za Batinovića, koji će biti adut Davida Christmanna u bekovskoj liniji, zajedno s braćom Briffe i Alžircom Boultifom. Kako god bilo, ovo je sjajna prilika i vrlo kvalitetan posao povremenog reprezentativca Hrvatske.

MILAN KRASIĆ

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball