Đer vizirao Budimpeštu i pogurao Budućnost! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Đer vizirao Budimpeštu i pogurao Budućnost!

Đer vizirao Budimpeštu i pogurao Budućnost!

zika.bogdanovic
0 komentar

Ponovo su “tigrice” bile na pragu iznenadjenja protiv aktuelnog šampiona Đera, ali nisu imale dovoljno iskustva i sreće.  Moraju da se zadovolje dobrom partijom ali sa nula bodova, poraz 22-24 (14-14).

Presotaje im još samo teoretska šansa za plasman na final-four u Budimpešti, da pobede Budućnost sa više od 16 razlike u poslednjem kolu, ali i osvoje bodove protiv Larvika, uz poraz Crnogorki od Đera kod kuće., Đer je ovom pobedom obezbedio učešće dok Budućnost samo čudo može sprečiti da se ne plasiraju.

Utakmica je bila prilično neizvesna, domaće nisu dozvoljavale Madjaricama da se rezultatski odlepe iako su gočće gotovo svo vreme vodile sa golom dva razlike. Medjutim na poluvreme se odlazi egal rezultatom 14-14

Drugo poluvreme je proteklo u znaku golmanki sa obe strane, blistala je Grubišić na golu Krima dok je Lunde koja je sakupila 13 odbrana, pred kraj meča zaustavila nekoliko odlučujućih šuteva, najpre Lazović pa onda i Penezić. Posle tih odbrana, Đer je rutniski priveo utakmicu kraju za pobedu gošći 22-24.

Kod domaćih najefikasnije su bile Krpež i Lazović koje su postigle po 5 golova, dok je sa druge strane najviše pogodaka postigla Anita Gerbic 5,a u stopu su je pratila Katarina Bulatovic i Loke koje su postigle po 4.

Ljubljana, Dvorana Stožice, gledalaca 2.000. Sudije Ch. Bonaventura i J. Bonaventura. Sedmerci:  Krim 5/4 Đer 5/5. Isključenja:  Krim 2 minuta, Đer 6 minuta.

Krim: Grubišić (10 odbrana), Stefanišin (1 odbrana), Marinček, Piedade 4, Vorz 1, Mavsar 3(2), Bulatović, Lazović 5, Zulić, Penezić 3, Krpež 5(1), Zrnec 1, Potisek

Đer: Lunde (13 odbrana), Her, Loke 4, Hornjak, Korsos 2, Gerbic  5, Kovačič 1, Amorim 4, Redei-Šoš, Tervel, Orban 2, Sirian, Bočko-Hornjak,  K. Bulatovic 4, Bognjar-Bodi 2.

U drugom meču ove grupe Budućnost je savladala kao gost ekipu Larvika 17-22.

Tabela posle 4 kola

1. Đer                    7

2. Budućnost       6

3. Krim                  2

4. Larvik                1

U sledećem kolu Krim gostuje Larviku u Norveškoj, dok Budućnost dočekuje Đer.

RADIVOJE KOSNIĆ

Možda vam se dopadne

0 komentar

A bp fan 02/03/2014 - 21:34

Hi

Pls try the following rewriting instead:
Gerbic – Gorbic/Goerbic
Korsos – Koršoš
Sirian – Širian
Bočko-Hornjak – Bocko-Hornjak
Bognjar-Bodi – Bognar-Bodi

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball