Balkan-Handball.com

Dibirov: „Teška je situacija, ali je vreme da se ujedinimo“

Povodom teške situacije, koja je po drugi put u samo dve sezone zadesila najtrofejniji makedonski rukometni klub, oglasio se ruski reprezentativac, i dugogodišnje krilo Vardara Timur Dibirov. 36-godišnjak se navijačima obratio putem instagrama, gde je ostavio poruku da su svi svesni teške situacije, ali da je vreme da se ujedine i vrate Vardar gde mu je mesto. 

  • „Dragi navijači, znamo da smo u teškoj situaciji i da ste svi jako razočarani, ali sada je vreme da se svi ujedinimo i da pokažemo šta je Vardar bio i šta jeste. Da pokažemo da uvek može da pobedi, a svi zajedno da stvorimo pravu podršku kada je najteže. Pozivam vas da dođete u halu, podržite nas i pokažete šta je ljubav! Zajedno možemo sve“, stoji u poruci na instagramu Timura Dibirova. 

Podsetimo, već ranije su klub napustili Ataman i Krištopans, dok je Nemac Dizinger najavio da samo čudo može da ga zadrži u Skoplju. Vardaru sledi možda i najbitnije meč godinama unazad, pošto će makedonski i evropski šampion u subotu od 17 časova i 30 minuta u dvorani Jane Sandanski dočekati Motor Zaporožje.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *