Balkan-Handball.com

Dino Bajram potpisao za Vintertur

Rekonstrukcija šampionskog tima Gorenja iz Velenja se nastavlja. Naredni odlazak vezan je za ime iskusnog pivotmena Dina Bajrama (29), koji će u naredne dve godine nositi dres švajcarskog Vintertura. Jedan od najtrofejnijih švajcarskih timova, koji se sa Vaker Tunom i Kadetenom i ove godine bori za šampionski pehar, doveo je u svoje redove bivšeg igrača Celja PL, Škofja Loke, kao i nemačkog Dizeldorfa.

I drugi pivotmen „Osa“, Matej Gaber napušta Velenje narednog leta, a kao zamena stiže Senjamin Burić…

One Comment

 1. kari

  14/02/2013 at 00:38

  SREČNO DINO !

  NEPOZAM UPRAVU KLUBA I GENERALNOG SPONZORA “ GORENJE VELENJE “ DA SEBI MOŽE DOZVOLITI TAKAV POSLOVNI LUKSUZ DA VELIKI „BRAND“ – SVOJU EKIPU KOJA JE ODLIČNO SELEKCIONIRANA I KOJA JE POČELA DA VRAĆA SVE VIŠESTRUKO ULOŽENO U NJU A UPRAVA SVOJU EKIPU RASTURA DŽABA KOJA BI SLEDEČEM DESTLJEĆU SA MINIMALNIM DOPUNJAVANJEMIZ SVOG OMLADINSKOG POGONA I SA PERSPEKTIVNIM TALENTIMA IZ EX – YUGE JOŠ GODINAMA DA HARA U EVROPI I RUKOMETNOM SVETU !?
  SRAMOTA !
  MORALI BI ZNATI DA SAMO JEDNA MINUTA PRIKAZIVANJA REKLAME U VODEĆIM NEMAČKIM TV STANICAMA KOŠTA I PREKO PET MILIONA EVRA !
  U NEMAČKOJ JE RUKOMET SPORT BR.2 , KAO I U MNOGIM EVROPSKIM DRŽAVAMA TAKODJE I DILJEM SVETA ATO GARANTUJE DA SE LOGOTIP I OSTALI SPOTOVI SIGURNO NA DESETINU HILJADA PUTA POJAVLJUJE U SVIM RAZLIČITIM MEDIJIMA !
  TAJ NOVAC SA KOJIM ONI SPONZORIRAJU JE USTVARI SMEŠAN KOLIKO IM NJIHOV KLUB DOSADA VRAĆA A TO ISTO VAŽI I ZA OSTALE NJIHOVE SPONZORE POSEBNO RUKOVODIOCE , POLITIČARE . POSLANIKE KAO I CELU DRŽAVU SLOVENIJU . SMEŠNA JE CIFRA ZA SLOVENAČKO POSEBNO ŠALEŠKU REGIJU DA JEDAN TAKAV VEOMA DOBAR „BRAND “ BRAND UNIŠTE I SVEDU NA 32.000 KM2 ODE ZA SAMO 1- 1,5 MILIONA GODIŠNJEG PRORAČUNA !?
  ŽALOSNO JE KAO ŠTO SU TI PAMETNJAKOVIĆI KAO PO NEKOM RECEPTU UNIŠTILI I SLOVENAČKU NEKAD VEOMA USPEŠNU PRIVRDU !
  GOS. FRANJO BOBINAC ŠTA TO RADITE ?

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *