Direktor RK Vojvodina, Darko Jevtić: Igrač u oba pravca - Biće još pojačanja! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Direktor RK Vojvodina, Darko Jevtić: Igrač u oba pravca – Biće još pojačanja!

Direktor RK Vojvodina, Darko Jevtić: Igrač u oba pravca – Biće još pojačanja!

zika.bogdanovic
1 komentar

Prelazak tuniškog levog beka Mohameda Aziza Aidija u novosadsku Vojvodinu nakon isteka saradnje sa šabačkom Metaloplastikom, izvesno će promeniti odnos snaga na srpskoj rukometnoj mapi u drugom delu sezone. Novosađani su tokom prve polusezone užurbano formirali sastav koji će biti sposoban da uđe u borbu za trofeje na domaćoj sceni, a u EHF Kupu napravi iskorak.

– Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da angažujemo Aziza jednog od najboljih igrača naše Lige. Znali smo da istekom godine postaje slobodan igrač i da mu je velika želja da pređe u klub koji se takmiči u Ligi šampiona. Ušli smo hrabro u pregovore i uspeli – kaže za Balkan-Handball.com direktor Vojvodine, Darko Jevtić:

– Aziz je mlad igrač koji igra u oba pravca što je danas prava vrednost. Moram da istaknem da je bio velika želja trenera Rojevića, ali i da priznam da je posao sjajno od početka do kraja odradio Marko Vujin. Bio je zaista fantastičan u pregovorima – zaključuje Jevtić priču o Azizu i dodaje: 
– Vojvodina ostaje aktivna u prelaznom roku. Nadam se da će biti još pojačanja nakon Svetskog prvenstva. Sad je zatišje tako da pravu buru očekujem početkom februara. Napravljen je trogodišnji plan sa ciljem da Vojvodina bude učesnik grupne faze Lige Evrope. Čvrsto koračamo prema tom cilju!

Možda vam se dopadne

1 komentar

Jagodinac 02/01/2023 - 23:46

Pa koliko ste igraca napravili u RK Vojvodina u zadnjih deset godina? Ono od pionira preko juniora pa ono kao reprezentacija i tako? Mlad 24 godine? U vreme kad je Jugoslavija harala po Evropi i svetu 24 godine je vec bio igrac u ozbiljnim godinama sve ne mlad igrac. Ali vremena se menjaju. Danas su mladici do 38 godina. Posle se pitamo zasto propada rukomet u Srbiji. Dovodote Mohamede kad niste sposobni da stvorite igraca.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball