Đerona objavio spisak "Orlova" za Finsku i Slovačku - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Đerona objavio spisak „Orlova“ za Finsku i Slovačku

Đerona objavio spisak „Orlova“ za Finsku i Slovačku

Zorica Radojkovic
0 komentar

Pred najboljim srpskim rukometašima u aprilskoj EHF nedelji nacionalnih timova su poslednja dva izazova na putu do Evropskog prvenstva koje se u januaru 2024. godine igra u Nemačkoj.

Trenutno sa druge pozicije na tabeli uz isti broj bodova kao prvoplasirana Norveška, ali uz slabiju gol razliku, izabranike Tonija Đerone očekuju dva zadatka za plasman na kontinentalno takmičenje, gostovanje u Finskoj i meč protiv Slovačke pred domaćom publikom.

Spisak igrača u susretu sa Finskom i Slovačkom:

Golmani: Vladimir Cupara i Dejan Milosavljev

Leva krila: Nemanja Ilić, Vanja Ilić

Pivoti: Mijajlo Marsenić, Dragan Pešmalbek, Luka Rogan

Desna krila: Bogdan Radivojević, Vukašin Vorkapić

Bekovi: Petar Đorđić, Ilija Abutović, Uroš Borzaš, Lazar Kukić, Marko Milosavljević, Stefan Dodić, Nikola Zečević, Miloš Orbović, Predrag Vejin

Uz planiranih 18 sa ekipom će sve vreme trenirati golman Milan Bomaštar i desno krilo Uroš Kojadinović.

Kao i prilikom prethodnih akcija, momci koji su deo razvojnog tima okupiće se dan ranije i trenirati sa stručnim štabom A tima:

Andrej Trnavac, Dimitrije Jelić, Miloš Grozdanić, Marko Srdanović, Danilo Radović, Milan Jovanović, Milan Pušica, Nikola Zečević, Mirko Đurović, Veljko Popović, Nikola Ivanović, Ognjen Karlaš, Milan Milić, Uroš Kojadinović, Mateja Dodić, Uroš Pavlović, Luka Rogan, Marko Jevtić, Stefan Petrić, Nikola Perić.


Utakmica sa Finskom na programu je 27. aprila u finskom Vantu, nedaleko od Helsinkija sa početkom u 19 časova po lokalnom, odnosno 18 po srpskom vremenu.

Poslednja utakmica u kvalifikacionom ciklusu za EHF Euro igra se tri dana kasnije u 18 časova, pred novosadskom publikom u Spensu, kada u Srbiju dolazi Slovačka.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball