Dobar rad stigao na naplatu, Vlada Šimičić: Sve se vraća u životu - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Dobar rad stigao na naplatu, Vlada Šimičić: Sve se vraća u životu

Dobar rad stigao na naplatu, Vlada Šimičić: Sve se vraća u životu

zika.bogdanovic
0 komentar

Trener ŽRK Železničar iz Inđije, Vlada Šimičić, blistao je od zadovoljstva posle plasmana svoje ekipe u prvoj finale plej-ofa Super lige Srbije:

  • Čestitke Jagodini na fer i korektnoj utakmici. Ne znam koliko je ovo realan rezultat. Stvarno ne pamtim kada je Jagodina izgubila dve utakmice zaredom od jednog istog protivnika.  Ako postoji jedna dobra stvar za njih, jeste što je Jagodina napravila dobru ekipu i siguran sam da će naredne sezone dogurati daleko u Čelendž Kupu. Čestitke mojim devojkama na celoj sezoni, vratilo nam se sve. Dunja je promašila pre dve godine penale u Kupu, danas je dala, sve se vraća u životu. I devojkama i svima u klubu čestitam. Hvala publici, prvi put igramo u ovakvoj atmosferi, a meni je peta sezona. Sjajna podrška, nadam se da će biti ovako i u finalu protiv Bekamenta – rekao je Šimičić, koji je pored rezultata ove sezone u potpunosti afirmisao perspektivne igračice poput bekova Dunje Tabak, Dušane Kosović, golmana Jovane Vasiljković i drugih.

Inđiji se desila slična priča kao pre desetak godina Novoj Pazovi, kada je sedmogodišnji Šimičićev angažman doveo do plasmana tamošnjeg Maks Sporta u Evropu i afirmacije nekoliko budućih reprezentativki.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball