Balkan-Handball.com

Dragan Gajić najavio odlazak iz Vesprema na kraju sezone

Dragan Gajić, desno krilo Vesprema, najavio je da će na kraju sezone krenuti u potragu za novom sredinom. Bivši slovenački reprezentativac je u mađarski klub došao 2016. godine iz Monpeljea, a ono što njemu i Vespremu nedostaje jeste titula u Ligi šampiona. 

  • Narednih šest meseci biće moji poslednji dani u dresu Vesprema. Učiniću sve da svoje (i vaše) snove ostvarim na kraju sezone. Hvala svima navijačima Vespremna. Budite sa nama do kraja sezone. Stvarno se radujem novim izazovima i novim ciljevima u karijeri. 18 godina je prošlo od kada sam počeo profesionalno da se bavim rukometom, ali moja strast i ljubav prema ovom sportu ostala je ista kao i na početku karijere. Siguran sam da će moj novi klub dobiti onon najbolje od mene, poručio je Dragan Gajić svojim pratiocima na instagram nalogu. 

Gajić je rođen 21. jula 1984. godine u Celju, a prvi profesionalni ugovor potpisao je upravo za klub iz svog rodnog grada. U „Zlatorogu“ je proveo tri sezone, da bi se nakon godinu dana u Rudaru ponovo vratio u Celje. Nakon toga, usledilo je godinu dana u Zagrebu, pa treća epizoda igranja za slovenački klub. 2011. godine otisnuo se u Francusku, gde je pet godina branio boje Monpeljea, a 2016. konačno je zadužio dres Vesprema. Za reprezentaciju Slovenije nastupao je od 2005. do 2016. godine. Upisao je 151 nastup uz 642 postignuta gola.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *