Dragan Zovko vodi visočku Bosnu! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Dragan Zovko vodi visočku Bosnu!

Dragan Zovko vodi visočku Bosnu!

zika.bogdanovic
0 komentar
Uvek ambiciozna visočka Bosna Centrotrans dobila je novog trenera – Dragana Zovka! Prethodno je novi premijerligaš Bosne i Hercegovine predstavio novog člana UO, Nermina Salmana, koji je rukometnoj javnosti poznat po uspešnom angažovanju u sarajevskoj Bosni u vreme najvećih uspeha tima koji je ne tako davno igrao TOP 16 EHF Lige šampiona.

„Postigao sam dogovor sa visočkom Bosnom. To je još načelno, ali ja sam čovjek koji drži riječ i uskoro sam u Visokom da potpišemo ugovor. Čast mi je zadovoljstvo da sam dobio poziv da dođem jednu takvu sredinu. Neće biti lako, jer bez obzira na iskustvo Visoko je rukometna sredina i veliki broj ljudi poznaje ovaj sport, ali za mene je ovo veliki izazov i radujem se dolasku. Dugo sam se lomio oko prihvaćanja ugovora, ali dobro se poznajem sa gospodinom Salmanom i vidim da i on i Upravni odbor Bosne Centrotrans imaju jasnu viziju napretka kluba i vraćanje starog sjaja“, izjavio je Zovko. 

Dragan Zovko ima bogato trenersko iskustvo iz Francuske, gde je proveo dve i po decenije. Jedno vreme vodio je i juniore Katara.

FOTO: © Jean-Yves Lhors/Le Parisien ; Ivry sur Seine le 9 avril 2014

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball