ENGESAN "PARTIBREJKER" U BERLINU: Infarkt remi Nemaca i Francuza! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan ENGESAN „PARTIBREJKER“ U BERLINU: Infarkt remi Nemaca i Francuza!

ENGESAN „PARTIBREJKER“ U BERLINU: Infarkt remi Nemaca i Francuza!

zika.bogdanovic
0 komentar

Malo je falilo da Nemci skinu skalp Francuzima pred 14.000 navijača u Berlinu i načine krupan korak ka polufinalu, ali će, zahvaljujući pogotku Engesana sekundu pre kraja, morati da se zadovolje drugim uzastopnim remijem, i najverovatnije drugim mestom u grupi A.

NEMAČKA – FRANCUSKA 25-25  (12-10)

NEMAČKA: Uwe Gensheimer 4, Martin Strobel 4, Fabian Wiede 4, Hendrik Pekeler 3, Patrick Groetzki 3, Fabian Bohm 2, Jannik Kohlbacher 2, Paul Drux 2, Steffen Fath 1.

FRANCUSKA: Kentin Mahe 9, Nedim Remili 3, Ludovic Fabregas 3, Romain Lagarde 2, Dika Mem 2, Mathieu Grebille 2, Timothey N´Guessan 1, Luc Abalo 1, Michael Guigou 1, Luka Karabatic 1

Spektakularna utakmica, vredna finala Svetskog prvenstva, propraćena je rukometnom atmosferom kakva se samo u Nemačkoj može doživeti, i kakva je ove večeri u potpunosti opravdana maestralnom igrom dve reprezentacije. Francuska i Nemačka nisu štedeli rukometnu magiju, izložili su sve na 40×20, pa se može reći i da je nerešen ishod i najrealniji.

Oba tima su imala svoje momente u kojima su pravili preokret. Nemci su, predvođeni sjajnim Štrobelom na poziciji srednjeg beka, češće bili u vođstvu, pa i u samom finišu, kada su imali plus dva. 

Sastav Kristijana Prokopa je ima gol prednosti i posed lopte u poslednjem minutu, ali su grubom greškom poklonili protivniku priliku da izbegne poraz, što je iskoristio Timoti Engesan, šutem preko bloka sa solidne distance.

TABELA

France 7
Germany 6
Russia 4
Brazil 4
Serbia 3
Korea 0

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball