Balkan-Handball.com

Ergoviću treći mandat: RK Nexe raste i ide krupnim koracima napred

Krajem juna u pauzi između dve sezone održana je izborna Skupština RK Nexe na kojoj je predstavnik generalnog sponzora kluba, Josip Ergović, dobio poverenje za svoj treći mandat na čelu hrvatskih vicešampiona.

Pored Ergovića u rukovodstvo kluba izabrani su i potpredsednici Marko Sertić i Hrvoje Šimić, dok su članovi Izvršnog odbora postali Zvonko Tomljanović, Franjo Lelić, Darko Mikičić, Zlatko Ćurić, Zdenko Lovrić, Goran Šafar, Vladimir Radmanović, Boris Perlić, Zoran Janeski i Dubravko Ižaković.

  • Nadam se da će ovaj mandat biti još bolji od prošlog, koji je bio bolji od pretprošlog. To znači da RK Nexe još uvek raste i ide krupnim koracima napred. Igrali smo četvrtfinale SEHA Gazprom lige i imali spremnu ekipu za početak prvenstva i da probamo napasti Kup Hrvatske, ali desila se situacija na koju ne možemo uticati – rekao je predsednik Ergović i prokomentarisao seriju humanitarnih akcija u kojima su Nexe grupa, ali i članovi RK Nexe, učestvovali:
  • Počevši od Nexe Grupe kao najvećeg privrednog subjekta u Našicama i puno šire, želimo naglasiti da se ljudi mogu osloniti na nas i da mi možemo pomoći oko puno toga. Pomogli smo našičkoj bolnici i KBC Osijek, tako i bolnicama u regiji. Ponosan sam i na igrače i zaposlenike u klubu, koji su se odrekli dela svojih primanja kako bi pomogli našićku bolnicu – rekao je Ergović i najavio da će Našičani raditi prema utvrđenom kalendaru.

Plan je da se okupe sredinom jula kao da će sve početi u devetom mesecu. Tako se moramo ponašati, a kako bude, videćemo – rekao je Ergović.

Kompletnu izjavu možete pogledati u videu…

One Comment

  1. Petric

    15/07/2020 at 20:47

    Nemaju trenera

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *