Balkan-Handball.com

Eurofarm Pelister za malo bolji od Ohrida u kontrolnom meču

U pripremnoj utakmici odigranoj u Bitolju, ekipa Eurofarm Pelistera je teškom mukom savladala Ohrid 21:19 (11:10). Gostujući tim, koji je prvi deo domaćeg šampionata završio maksimalnim učinkom iz 12 mečeva, još jednom je pokazao da može pomrsiti račune i sehaligašima u završnici Superlige.

Tim Željka Babića je vodio od početka, ponajviše zahvaljujući raspoloženom Čanevskom na golu, ali nije uspevao da se odvoji na više od dva razlike. Ohrid je u nastavku serijom 4:1 uspeo i da preokrene, ali je potom usledio loš interval za momke Radeta Stojanovića, koji 12 minuta nisu uspeli da pogode mrežu raspoloženog protivničkog golmana.

Eurofarm Pelister je to iskoristio da vrati prednost na svoju stranu i dobije ovaj kontrolni meč, iako je igrao bez Vegara, Tankoskog, Velkovskog, Kušana i Madžovskog. Ohrid će u četvrtak od 16.30 ponovo igrati u Bitolju, ovoga puta protiv Eurofarm Pelistera 2.

Eurofarm Pelister – Ohrid 21-19 (11-10)

Sportska sala „Jovan Kalauzi“ – Bitolj

Eurofarm Pelister: Čanevski (15 odbrana), Trajkovski (2 odbrane), Ojleski 2, Maraš 2, Kukulovski, Stjepanović 5, Mandalinić 3, Građan, Markoski 1, Kukoski, Kosteski 3, Radović 1, Đukić 1, Perić 3
Sedmerci: 3/3
Isključenja: 4 minuta

Ohrid:
Braunović (9 odbrana), Danilovski (5 odbrana), Andonoski 2, Ivanovski, Krivokapić, Blažeski 1, Kostov, Čagalj 4, Nikolov, Ivanoski, Sokolov 1, Mladenović 2, Naumoski, Manaskov 2, Šuleski, Risteski 1, Dimitrieski, Nadev, Tot 6Sedmerci: 4/1
Isključenja: 4 минути

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *