F4 na pomolu: Prštaće u Budimpešti – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

F4 na pomolu: Prštaće u Budimpešti

Prvi F4 u ženskoj konkurenciji Lige šampiona održaće se ovog vikenda u Budimpešti. Prelepa Laszlo Pap Arena spremna je za spektakl u organizaciji evropske rukometne federacije i mađarskih domaćina. Karata odavno nema u prodaji. Deset hiljada ljudi razgrabilo je u nekoliko dana komade papira koji garantuju prisustvo stvaranju nove istorije ženskog rukometa.

Velika četvorka u sezoni 2013/14 stigla je u mađarsku prestonicu. Đer, FCM, Budućnost i Vardar smestili su se u isti hotel na obali Dunava i do subote uz kafu mogu da padaju prozivke i peckanja izmedju bivših saigračica i reprezentativnih drugarica u suprotnim taborima.

Iako Đer kao aktuelni osvajač Lige šampiona važi za velikog favorita zbog praktično domaćeg terena, istina je da favorita na takmičenju ovakvog turnirskog tipa, zapravo i nema. Rival u polufinalu, Đeru će biti opasne danske šampionke kao najveće iznenadjenje sezone u eliti.

Drugi polufinalni par biće klasičan balkanski obračun sa dodatnim primesama koje su donele igračice iz svih krajeva Evrope. Neko će biti više srećan, neko više tužan kada se završi subotnje polufinale izmedju Vardara i Budućnosti, ali ono što mora da raduje naše prostore je da ćemo u finalu sigurno imati za koga da navijamo.

POLUFINALE U SUBOTU: 

ĐER – FCM 15h

VARDAR – BUDUĆNOST 17.30h

 

 

2 Comments

  1. roco

    02/05/2014 at 06:07

    VARDAR…VARDAR..VARDAR!!!

  2. tony

    03/05/2014 at 00:30

    only vardar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *