FEŠTA ZA 2.000 LJUDI: TROFEJ SMEDEREVA 2017 sa 125 ekipa iz 15 zemalja - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan FEŠTA ZA 2.000 LJUDI: TROFEJ SMEDEREVA 2017 sa 125 ekipa iz 15 zemalja

FEŠTA ZA 2.000 LJUDI: TROFEJ SMEDEREVA 2017 sa 125 ekipa iz 15 zemalja

zika.bogdanovic
0 komentar

Peti TROFEJ SMEDEREVA 2017 počinje u petak i traje do nedelje u gradu na Dunavu. Jedan od najvećih letnjih turnira u ovom delu Evrope okupiće čak 125 ekipa iz 15 zemalja. Na osam rukometnih terena za trofeje će se boriti timovi iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Rumunije, Mađarske, Litvanije, Ukrajine, Belorusije, Poljske, Izraela i Francuske.

Pored svih terena na kojima će se nadmetati, rukometaši će imati priliku da se oprobaju i u samom centru grada:

  • Ponovo ćemo imati teren na trgu sa tom razlikom što će se ovog puta tamo pojaviti i najmladji takmičari u mini rukometu. Očekujemo i da turnir veterana bude na visokom nivou. Na delu ćemo videti neke od majstora rukometne igre – kaže Nenad Martić, alfa i omega turnira koji je za samo par godina zainteresovao čitavu Evropu i dodaje:
  • Neke detalje nećemo otkrivati jer ne želimo da baš sva iznenadjenja budu razotkrivena. U svakom slučaju, kao što smo i najavili pre početka ove godine – očekujte neočekivano.

Sve počinje već u sredu sa konferencijom za medije, a svi prisutni imaće priliku i da čuju očekivanja od trenera iz Poljske, Francuske i Izraela.

Svecano otvaranje turnira je u petak, 25.08. od 19:00 na gradskom Trgu. Posle otvaranja turnira, sledi koncert na kome organizator očekuje 1500 do 2000 ljudi.

„KING“ LOPTA SA POTPISOM VESELINA VUJOVIĆA

Na „Trofeju“ će biti prezentovana i lopta KING koju potpisuje legenda svetskog rukometa Veselin Vujović u saradnji sa grčkom kompanijom KING SPORT.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball