Balkan-Handball.com

Filip Ivić pojačao Celje

Hrvatski golman Filip Ivić ozvaničio je saradnju sa novim klubom – Celje Pivovarna Laško. 27-godišnji čuvar mreže do sada je branio boje Gumbersbaha, Zagreba i Kjelcea, a sada će se obreti u klubu iz Sloveniji, koji je redovan učesnik EHF Lige šampiona. 

  • „Zaista mi je mnogo drago što sam ovde, i što je sve prošlo vrlo lako. Odluka nije bila teške. Celje je tradicionalan klub, jedan od najvećih sa ovih prostora, redovan učesnik Lige šampiona, sa sjajnim sistemom rada i nadam se da ću se brzo uklopiti u novu sredinu. Radujem se i jedva čekam prvu utakmicu u Zlatorogu. Mnogo puta sam ovde bio, ali kao član gostujuće ekipe, i svaki put sam bio oduševljen atmosferom“, poručio je Ivić na promociji u novom klubu. 

Ivić je do sada upisao 37 nastupa za hrvatski nacionalni tim, a u svojim vitrinama ima bronzano odličje sa Svetskog prvenstva 2013. godine, kada je sa „Kaubojima“ završio kao treći na Svetu. Za Gumersbah je potpisao još dok je taj nemački klub io član Bundeslige, ali je po njegovom dolasku klub ispao iz najviše ranga takmičenja, pa je Ivić odlučio da potražni novu sredi i krene za novim izazovima.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *