Goluža: Budućnost pred nama - Vori: Niko nije verovao u nas - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Goluža: Budućnost pred nama – Vori: Niko nije verovao u nas

Goluža: Budućnost pred nama – Vori: Niko nije verovao u nas

zika.bogdanovic
2 komentari

Hrvatska je osvojila treću bronzanu medalju zaredom i još jednom pokazala kako se i za bronzu gine na terenu. Selektor Slavko Goluža, bio je zadovoljan posle svega:

Pobedili smo jako dobru reprezentaciju. Ključno je bilo kada smo se sa igračem manje izdvojili na 3,4 razlike. To smo sačuvali i zasluženo pobedili. Žao mi je što se desilo ovo Čupku sa ramenom, ali biće sve u redu – rekao je Goluža i dodao:

– Ostaje žal za finalom, jer smo pokazali dobar rukomet, najbolji kako kažu svi. Da nam je bilo malo pomoći, da nam je još neki igrač bio raspoložen i zdrav. Pokazali smo karakter, budućnost je pred nama. Svi momci su dali veliki doprinos u svakoj utakmici.

Kapiten Igor Vori, bio je zadovoljan učinjenim u Španiji:

– Niko nije verovao u nas, bilo je puno sumnji. Ono što je najbitnije je da smo mi verovali sami u sebe. Pokazali smo da imamo jednu novu generaciju. Idemo kući sa još jednom medaljom. Nismo uspeli doći do samog kraja, ali smo pokazali veliki karakter, izvukli se psihički, nije bilo lako posle jučerašnjeg poraza. Čestitam svima koji su bili deo ove ekipe. Stvarno smo radili fenomenalno ovih mesec dana i zasluženo možemo proslaviti večeras – rekao je Vori, koji nije štedeo reči hvale za saigrače:

– Duvnjak je pokazao da je novi vođa. Moram pomenuti i Mirka, koji je pokazao veliki kontinuitet. Branio je na vrhunskom nivou.

Možda vam se dopadne

2 komentari

Lazic 27/01/2013 - 09:17

U svakom slucaju zasluziliste vise,steta.

Odgovori
Šibenik 27/01/2013 - 19:38

Jesmo ali nije da trazin alibi ali nemamo klupu a najmladja smo rep.na turniru ili medju prve tri ,dvi neznan umor je bija ocit protiv francuza i danci su nas natrcali

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball