Goluža izabrao putnike za Madrid – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Goluža izabrao putnike za Madrid

Selektor  reprezentacije Hrvatske, Slavko Goluža izabrao je igrače za predstojeće Svetsko prvenstvo koje je na programu od 11. do 27 januara u Španiji. Na spisku se nalazi 17 igrača, dok će njih 16 biti prijavljeno za prvi krug takmičenja, dok se drugi mogu uključiti u toku takmičenja.

Golmani: Mirko Alilović (Vesprem), Filip Ivić (Zagreb)

Desni bekovi: Marko Kopljar (PSŽ), Luka Stepančić (Zagreb)

Levi bekovi: Blaženko Lacković (Hamburg), Jakov Gojun (Atletiko Madrid), Damir Bičanić (Šamberi), Stipe Mandalinić (Zagreb)

Srednji bekovi: Domagoj Duvnjak (Hamburg), Drago Vuković (Libeke)

Pivoti: Igor Vori (Hamburg), Željko Musa (Kielce), Marino Marić (Zagreb)

Leva krila: Lovro Šprem (Zagreb), Manuel Štrlek (Kielce)

Desna krila: Ivan Čupić (Kielce), Zlatko Horvat (Zagreb).

Hrvatska se nalazi u grupi D (Madrid) zajedno sa Alžirom, Australijom, Egiptom, Španijom i Mađarskom.

One Comment

  1. Karlo

    10/01/2013 at 09:32

    PA čovjek taman misli da ga ovaj Goluža/Gobac ne može više (neugodno) iznenaditi kad ono nije pozvao Šegu. Gospoda potpisnici teksta ili ne prate dovoljno rukomet ili su zlonamjerni kad a su stavili „najveća su (ugodna) iznenađenja na popisu mladići – Filip Ivić i Stipe Mandalinić“. Pa ljudi moji ako ćemo realno, Šego bi trebao biti prvi golman repke. A evo i zašto: 1. Prošla sezona u kojoj je Šego branio u Zagrebu (Liga prvaka, Seha, PH) bio je jedan od najboljih igrača Zagreba, gdje je izluđivao igrače Kiela i ostalih vrhunskih europskih ekipa, 2. I nakon što je prešao u Wislu „brani kao lud“. Najbolji je igrač Wisle(trenutno prve Poljske ekipe), a još se sjećamo odbrana i skandiranja navijača u utakmici protiv Kielcea (gdje igraju neki od naših najboljih reprezentativaca i koja je ekipa za F4 Lige prvaka) čovjek ih je doslovno razvalio. 3. Govorimo o pomlađivanju ekipe, a Šegi je tek 28 godina, dakle može braniti na vrhunskoj razini barem još 7-8 godina. Pogledajte ostale repke i njihove golmane. 4. Svaka čast Aliloviću ali on nije ni prvi golman u Veszpremu, a i kad brani to je solidno, a ne vrhunski. 5. Može se još dosta toga nabrojati…. Pametnom dosta!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *