Goluža odredio putnike za Katar - Bez Obranovića i Pešića - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Goluža odredio putnike za Katar – Bez Obranovića i Pešića

Goluža odredio putnike za Katar – Bez Obranovića i Pešića

zika.bogdanovic
0 komentar

Selektor reprezentacije Hrvatske, Slavko Goluža, objavio je konačan spisak igrača na koje računa na Svetskom prvenstvu u Kataru. Na njemu se nalazi 16 igrača, a poslednji koji su ispali sa spiska putnika u Dohu su Sandro Obranović i Ivan Pešić.

-Jedva čekamo da krenemo na put. Počeo bih izlaganje s Umagom gdje su dečki izvanredno odradili pripreme. Napor su vrlo dobro podnijeli i nije bilo nekih težih povreda. Samim time moram reći da smo pripreme planski dobro osmislili i odradili. Htio bih se ovim putem zahvaliti osoblju u hotelu Coral koji su nam bili uvijek na usluzi, kao i svima u dvorani koji su se brinuli da nam ništa ne bi nedostajalo – rekao je na završnoj press konferenciji Slavko Goluža i dodao:

– Što se tiče pripremnih utakmica sa Srbijom, odigrali smo utakmice s malo promijenjenim sastavima. Probali smo neke stvari, a najvažnije je da samo trkački bili dobri svih 60 minuta, rekao je Goluža kratko o pripremnih utakmicama sa Srbijom koje su odigrane u Umagu i Rijeci.
Sa zadnjeg popisa otpali su Ivan Pešić i Sandro Obranović. Odlučili smo se da vodimo sedam vanjskih igrača, a odlučilo sam da je Brozović zaslužio.  O skupini ne želim puno pričati jer smo gotovo sve već rekli. Misli su nam usmjerene na prvu tekmu s Austrijom. Znamo dobro da otvaranje igramo pod ručnom, ali vjerujem u momke i stožer da pošaljemo novu poruku iz Katara te da pokažemo s koliko ljubavi igramo za reprezentaciju. Želim da svaku tekmu damo svoj maksimum – na kraju je rekao Goluža.

SPISAK:
1. Mirko Alilović (Veszprem)
2. Filip Ivić (PPD Zagreb)
3. Manuel Štrlek (Kielce)
4. Ivan Ninčević (Bešiktaš)
5. Ivan Čupić (Kielce)
6. Zlatko Horvat (PPD Zagreb)
7. Igor Vori (PSG)
8. Željko Musa (Kielce)
9. Ilija Brozović (PPD Zagreb)
10. Marko Kopljar (PSG)
11. Luka Stepančić (PPD Zagreb)
12. Damir Bičanić (Chambery)
13. Ivan Slišković (Celje PL)
14. Jakov Gojun (PSG)
15. Igor Karačić (Vardar)
16. Domagoj Duvnjak (Kiel)

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball