Goluža vratio Renata Sulića u reprezentaciju! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Goluža vratio Renata Sulića u reprezentaciju!

Goluža vratio Renata Sulića u reprezentaciju!

0 komentar

 Novi selektor Hrvatske, Slavko Goluža, objavio je spisak igrača na koje računa u prvim mečevima kvalifikacija za EURO 2012, koje evropski vicešampion igra sa Litvanijom i Rumunijom. Kao jedino iznenađenje, apostrofira se poziv Renatu Suliću, pivotmenu sa početka ere velikih rezultata Hrvatske, koga je u senku bacio sjajni Igor Vori. Tome je kumovalo i neslaganje između prethodnog selektora, Červara i pivotmena mađarskog Vesprema, koji je pre toga nastupao za slovenačko Celje PL.

– Razgovarao sam s Renatom i izrazio je veliku želju da ponovo igra za reprezentaciju. Ne zanima me što je bilo pre i zašto u posljednje tri godine nije igrao. Pripravan je, u odličnoj formi, i drago mi je što je ponovo među nama – rekao je Slavko Goluža.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Alilović, Šego, Somić; leva krila: Štrlek, Vukić, Ninčević; desna krila: Čupić, Zrnić, Horvat; kružni napadači: Vori, Sulić, Marić; levi bekovi: Lacković, Vuković, T. Valčić, Gojun; srednji bekovi: Balić, Duvnjak, J. Valčić; desni bekovi: Buntić, Kopljar.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball