Hrvatska na Holandiju (20): Opuštanje je zabranjeno! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Hrvatska na Holandiju (20): Opuštanje je zabranjeno!

Hrvatska na Holandiju (20): Opuštanje je zabranjeno!

zika.bogdanovic
0 komentar

Ako želi da osigura prvo mesto u grupi i tako obezbedi lakši žreb za EURO 2016 u Poljskoj, reprezentacija Hrvatske ne bi smela opušteno da priđe duelu sa Holandijom, večeras od 20 časova u Sitardu. Toga je svestan i selektor Željko Babić, koji je ovako najavio duel sa „lalama“:

-Nizozemska nije u top 10 reprezentacija u europskom i svjetskom rukometu, međutim, svako opuštanje i loša priprema za utakmicu te slaba motivacija mogu poremetiti tijek utakmice, kao i želje i planove, a to su dvije pobjede s kojima želimo završiti kvalifikacijski turnir kako bi imali prvu poziciju u grupi i samim time malo lakši ždrijeb na Europskom prvenstvu u Poljskoj – rekao je Babić i dodao:

-Što se same utakmice s Nizozemskom tiče, mi moramo zadovoljiti dva osnovna kriterija koja će biti sigurno dovoljna za pobjedu, ukoliko napraviti sve kako treba. To su defanzivna igra uz malo čvršću obranu no prošli puta te se nadam da će tako i biti. Uz to želimo brzo ubacivanje lopte u igru, dakle, protunapad i kontru u kojoj moramo biti jako jako dobri. Ukoliko budemo to radili u kontinuitetu sve će biti u redu i pozitivno za Hrvatsku.

U poslednjem meču kvalifikacija, Hrvatska dočekuje Tursku.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball