Derbi Hrvatske u Našicama – Tamše: Deset dana iščekujem tu subotu! (Video) – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Derbi Hrvatske u Našicama – Tamše: Deset dana iščekujem tu subotu! (Video)

U subotu će u Našicama biti odigran najveći hrvatski rukometni derbi – u goste stiže PPD Zagreb (19.00). Zanimanje za utakmicu je ogromno, već se neko vrieme traži ulaznica više, a važnost je ogromna, s obzirom da branilac titule prednjači sa dva boda više u odnosu na najljućeg rivala.

„Gromovi“ pred sobom imaju imperativ pobede kada je šampionska trka u pitanju, jer će Zagrepčani u suprotnom steći veliku prednost, pogotovu ako se uzme u obzir da će u drugom delu plej-ofa oni biti domaćini.

Toga je svestan i trener Branko Tamše:

-Već deset dana željno išečkujem subotnju utakmicu. Dugo smo radili detaljnu analizu protivnika, pripremamo se maksimalno za utakmicu. Konačno imamo veliki broj igrača na raspolaganju, nije lako odlučiti se koga precrtati za veliki derbi. Postavljam ekipu na osnovu učinka na poslednjim treninzima pred utakmicu, takav je rezon. Odlučiću ko će igrati tek u subotu ujutru – rekao je šef stručnog štaba RK Nexe Našice.

-Drago mi je da je interesovanje za utakmicu veliko. To je dokaz da smo mi i Zagreb privukli ljude. Radimo, treniniramo vredno i kada nas navijači ne vide, upravo da bi publika bila zadovoljna našim izdanjima. Ako pritom pobedimo, užitak je kompletan – zaključio je Tamše.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *