METALURGOVA KULA OD KARATA: I Ace Jonovski napustio "Autokomandu"! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan METALURGOVA KULA OD KARATA: I Ace Jonovski napustio „Autokomandu“!

METALURGOVA KULA OD KARATA: I Ace Jonovski napustio „Autokomandu“!

zika.bogdanovic
2 komentari

Ruši se skopski Metalurg kao kula od karata. Nema više spasa za nekadašnjeg giganta iz Skoplja, s obzirom da su iz „Autokomande“ sa papirima u rukama izašli i oni koji su predstavljali simbole kluba. Posle Filipa Mirkulovskog, momak koji je bio srce odbrane makedonskog šampiona, Ace Jonovski, od danas je slobodan igrač. Gorostas iz Struge, poput svojih saigrača, čekao je do poslednjeg dana čudo, koje se nije desilo. Sa ispisnicom u rukama, posle gotovo pet sjajnih godina, moraće u potragu za novom sredinom:

– Bilo je lepo svih ovih godina. Imali smo dobru ekipu, druženje i atmosferu, ali život ide dalje. Još uvek nemam ništa definitivno za klub. Postoje neke kombinacije o kojima razmišljam, ali nisam doneo konačnu odluku – oglasio se Ace Jonovski preko Balkan-Handball.com, neposredno posle jutrošnjeg sastanka i završetka saradnje sa Metalurgom.

Jonovski je dugi niz godina predstavljao stub odbrane zajedno sa Velkom Markovskim, a isti dvojac je nezamenljiv i u reprezentaciji Makedonije. Makedonski reprezentativac je pre Metalurga, u koji je stigao 2010.godine, nastupao i za Pelister, Vardar, danski Silkeborg, švajcarski Sent Galen.

Možda vam se dopadne

2 komentari

убица 07/02/2015 - 00:08

Конверсано од италија(лино остао до задње паре)— √ уништен
Рк Металирг од Мкд(лино остао да задње паре)— √ уништен
Репрезентација Хрватске (Лино је истеран на време)— х није иништена

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball