Balkan-Handball.com

Igor Karačić igra za Makedoniju?

Vardar je na krilima sjajnog Igora Karačića tukao prvaka Europe na sjeveru Njemačke, izborio četvrtfinale Lige šampiona. Karačić je poželio Flensburg u narednoj fazi, ples kuglica u Beču je rekao – Flensburg. Renato Vugrinec je odveo Metalurg među osam, vremešni Slovenac igra kao da ima 25, a ne 38 ljeta na leđima… Osim što su odveli svoje timove u europsku elitu, Karačić i Vugrinec bi mogli imati još nešto zajedničko – boju dresa. Reprezentativnog. Vugrinec je već stao pod boje zemlje ‘tamo gdje vječno sunce sja’, a prema informacijama Balkan-Handballa Makedonci kreću i po Karačića.

Igor Karačić je na sebe upozorio pod palicom Irfana Smajlagića u Bosni, za Hrvatsku je od velikih natjecanja igrao Mediteranske igre, koje ruku na srce nisu veliko natjecanje, pa to znači da Makedonci ne bi trebali dugo čekati na njegove usluge. U Hrvatskoj je teško igrati pored Jose Valčića, a Goluža je počeo zvati i Luku Cindrića koji mu nije igrao ni na juniorskom SP-u prošle godine do utakmice protiv Brazila, čija obrana nije odgovarala Kalebu…

Tko u takvim okolnostima može zamjeriti Karačiću ako zaista ode. Obrvan sigurno zna što bi dobio s njim. I kako ga iskoristiti.

6 Comments

 1. MAKEDONIJA

  01/04/2014 at 15:30

  tamo gdje vecno sunce sja

 2. MKD

  01/04/2014 at 15:45

  E, to bi bila prava stvar…. pazite bekovsku liniju tada … Lazarov, Majsoski, Mirkulovski, Vugrinec, Pribak, Karacic…. sigurno u najbolja tri u Evropi….

 3. lik

  01/04/2014 at 17:14

  evo na linku možete videti šta goluža misli o potencijalnom pojačanju za hrvatsku. tako da mi je ovo sasvim logično od strane igrača i makedonskog saveza da reaguju.

  http://gol.dnevnik.hr/clanak/ostali_sportovi/senzacija-svih-senzacija-s-hrvatskim-potpisom—329790.html

 4. dejan

  01/04/2014 at 18:29

  Karacic so Vardar potpisa do 2019 taka da normalno deka ke igra za Makedonija.kako sto samiot kaza ova e nesto najdobro sto mi se slucilo vo zivotot ,a ovde go sakaat i go pocituvaat .

 5. Macedonia United

  01/04/2014 at 20:26

  Ako neko zna neka kaze sta Goluza zamera Karacicu na ponasanju ili problem je sto je Hercegovac?

 6. Angela

  02/04/2014 at 01:10

  Штета што е само 1 априлска шега 🙁
  Инаку не би била лоша идејавааа да се реализира! 🙂

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *