IN MEMORIAM - Ognjen Pejić - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan IN MEMORIAM – Ognjen Pejić

IN MEMORIAM – Ognjen Pejić

zika.bogdanovic
0 komentar

U tragičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Valjevo – Šabac, u utorak 28.12.2021. život je izgubio Ognjen Pejić, rukometaš ORK „Metalac“ iz Valjeva.

Rukometom je počeo da se bavi 2012. godine u pionirskoj školi ORK „Metalca“. Kao talentovani dečak specifičnih sposobnosti (levoruk) brzo je napredovao i već 2015. godine postao prvotimac koji dobio šansu da se oproba u takmičenju Super B rukometne lige Srbije.
Poslednjih godina izrastao je u odličnog odbrambenog igarača i desno krilo vrlo velikih mogućnosti. Bio je brz, hrabar, pokretljiv, borben i lucidan igrač koji je uspešno čuvao i igrače mnogo većih fizičkih mogućnosti i vrlo često uspevao da savlada protivničke gomane ne samo sa desnog krila, već i sa bekovskih pozicija. U septembru 2021. godine na 9. Memorijalnom rukometnom turniru „Nikola Jevremović Gužva“ proglašen je za najboljeg strelca turnira. U ovogodišnjem toku prvenstva Prve srpske lige (Zapad) bio je vođa ekipe, nesustrašiv borac, veliki motivator najbolji i strelac ekipe.
Silaskom Ognjena Pejića sa životne i rukometne scene ORK „Metalac“ je ostao bez značajne i nenadoknadive igračke podrške, a njegovi klupski drugovi bez neustrašivog, pozitivnog i dobrog saigrača.
Neka mu je večna slava i hvala.

Komemoracija Ognjenu Pejiću je u četvrtak 30.12.2021. u Hali sportova u Valjevu, a opelo i sahrana u 13:30, odnosno 14:00 časova na Novom groblju u Valjevu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball