Izbor za najbolje na planeti: "Kaća i Adžo u vođstvu!" - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize Izbor za najbolje na planeti: „Kaća i Adžo u vođstvu!“

Izbor za najbolje na planeti: „Kaća i Adžo u vođstvu!“

zika.bogdanovic
1 komentar

Kao što je bio slučaj sa izborom za najbolje na svetu, Filipa Jihe i Afreda Gislasona, kada je za izbor najboljeg igrača i trenera planete glasalo više od 18.000 ljudi, i devojke su izazvale ogromnu pažnju rukometne javnosti i navijača širom sveta. U izboru za najbolju rukometašicu planete u 2012. godini, nominovane su An Grete Norgard (Danska), Žužana Tomori (Mađarska), Anja Edin i Hajdi Loke (Norveška), Katarina Bulatović i Jovanka Radićević (Crna Gora), odnosno, Klara Voltering (Nemačka). Posle dva dana glasanja i 2500 pristiglih glasova, vodi se „mrtva trka“ između Kaće Bulatović i Žuže Tomori.

GLASAJTE DO 28. DECEMBRA

Što se tiče najboljeg svetskog trenera u ženskom rukometu, samo tri imena su se našla u izboru. Selektor Crnogorki i podgoričke Budućnosti, Dragan Adžić, ima protivkandidate u Norvežaninu na klupi Mađarske i bivšem treneru Đera, Karl Erik Bonu i selektoru Norveške, Toriru Hergeirsonu.

 

 

Možda vam se dopadne

1 komentar

puzo 22/12/2012 - 19:32

Moj predlog za najboljeg trenera sveta u zenskom rukometu ide Lukic Draganu , novopecenom mastercoach-u! Za sve sto je kao trener postigao u svojoj karijeri, jedna od retkih stvari koja mu nedostaje u karijeri je ova titula.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball