JAPANKE VEĆ ARHIVIRANE: "Idemo dalje" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan JAPANKE VEĆ ARHIVIRANE: „Idemo dalje“

JAPANKE VEĆ ARHIVIRANE: „Idemo dalje“

Zorica Radojkovic
0 komentar

Izjave posle meča na press konferenciji:

Sanja Damnjanović:

-Očekivali smo tešku utakmicu. Ministar Vanja Udovičić nam je rekao da su prve utamice po pravilu najteže i ja se apsolutno slažem sa njim. Znali smo da su Japanke brze, da imaju jako dobre finte. U prvom poluvremenu imali smo sjajnu podršku od Katarine Tomašević. U drugom delu, krenule smo bolje sa odbranom. Bila je tu i Jovana Risović, a i bolje smo igrale napad. Stvarno sam srećna zbog pobede. Idemo dalje.

Andrea Lekić:

-Nismo zadovoljni prikazanom igrom u prvom poluvremenu. Verujte mi, jako je teško se adaptirati na njihov stil igre. Nama je ovo prva utakmica na Svetskom prvenstvu i prva utakmica sa ekipom sa ovakvim stilom igre. Drago mi je što smo prelomili rezultat i na kraju pobedili. Srećna sam, jer smo uspele da ostvarimo prvu pobedu. Sada će sve biti lakše.

 

JELENA POPOVIĆ NIJE TEŽE POVREĐENA

Saša Bošković:

-Stvarno smo se spremali za Japan. Jako je nezgodan protivnik. U prvom poluvremenu smo izgubili smo dosta lopti. Zadovoljan sam pobedom. Ovo je stvarno bila teška utakmica. Nemam zamerki na moje devojke, možda samo na promašene zicere u prvom poluvremenu. Sada nam sledi utakmica sa Alžirom, zatim ide Brazil… Za nas je najvažnija utakmica osmina finala. Nemojte zameriti devojkama. Menjao sam ih. Kada je bilo najpotrebnije našao sam pravu bekovsku postavu, Lekić, Damnjanović i Živković i one su najbolje funkcionisale. Nemam zamerki na Lišćević, koju sam pustio da krene utakmicu. Pomažem joj dosta i ona ima sigurno veliku želju da igra. I Jelena Popović je dobro. Dobila je posekotina, ali verujem da će sve biti dobro. Tako da idemo dalje.

Masamiši Kurijama selektor Japana:

-Znali smo da igramo protiv jako dobre reprezentacije Srbije. Mi smo niska ekipa, što smo znali i pre duela, tako da nismo uspeli da pariramo znatno višim domaćim igračicama. Verujem, da ćemo i pored poraza se plasirati u osminu finala.

Megumi Takahaši, rukometašica Japana:

-Prvo poluvreme smo dobro odigrale, ali to nije bilo dovoljno da pobedimo reprezentaciju Srbije. Za tako nešto, neophodno je bilo da svih 60 minuta igramo kao tih prvih 30. Čestitam selekciji Srbije na trijumfu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball