Balkan-Handball.com

Kasim Kamenica novi trener Vogošće: Cilj – trofeji

Novi trener bosanskohercegovačkog vicešampiona Vogošće je Kasim Kamenica. Iskusni 64-godišnji stručnjak započinje novu avanturu u svojoj bogatoj karijeri koja za cilj ima da donese prvu šampionsku titulu u vitrine ambicioznog kluba.

  • Njihovi rezultati vrlo dobri, ali su im nekako izmakle dvije titule za konac. Hvala predsjedniku i ostalim ljudima iz kluba na povjerenju. Čeka me naporan rad, prvo moram da psihološki postavim ekipu na noge. Ekipa je zapala u određenu krizu, ne u krizu kvaliteta, već je u pitanju psihološko stanje, koje je dovelo do promjene na klupi“, izjavio je Kamenica i dodao:
  • Vjerujem da to može ostvariti ovaj klub. Što se tiče selekcije ekipe, poštujem ono što je klub napravio i dogovorio, ali smatram da ekipi na nekim mjestima treba dodati određen broj igrača, kako bi se mogle ostvariti ciljevi. Ispred nas je zahtjevan period, a prvi zadatak je subotnji revanš susret trećeg kola Čelendž kupa protiv Borca m:tel“, dodao je novi trener Vogošćana.

Debi Kamenicu čeka već za vikend u Banjaluci, gde će domaći Borac pokušati da odbrani 23:22 iz Vogošće, gde je odigran prvi duel dvomeča u Čelendž Kupu. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *