Kastratović posle poraza: "Neki igrači pomislili da je kraj na 7:3" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Kastratović posle poraza: „Neki igrači pomislili da je kraj na 7:3“

Kastratović posle poraza: „Neki igrači pomislili da je kraj na 7:3“

zika.bogdanovic
0 komentar

Vardar je upisao prvi poraz u SEHA GAZPROM SSL ove sezone. Posle remija sa Metalurgom na startu, u četvrtom meču sezone, Tatran je ponovio uspeh od prošle sezone i ponovo slavio u Skoplju. Nezadovoljan je bio trener makedonskog šampiona Zoran Kastratović:

– Pomenuo sam nekoliko puta snagu Tatrana i njegovih igrača. Negativan trend se nastavlja u našim duelima sa Slovacima. Igrali smo dobro samo prvih 20 minuta. Posle smo probali da promenimo odbrambenu formaciju, ali bilo je kasno za preokret. Neki od mojih igrača su pomislili da je meč bio gotov kada smo poveli 7:3. Počeli su da šutiraju iz svake situacije i pozicije. Jasno je da smo umorni od igranja gotovo svaka tri-četiri dana – rekao je crnogorski stručnjak.

PEJOVIĆ: IGRALI SMO NA 120% MOGUĆNOSTI

Onaj koji mu je zadavao mnogo muke u hali „Kale“, bio je njegov reprezentativac iz crnogorskog državnog tima, srednji bek Žarko Pejović. Sa šest golova i organizacijom napada, bio je glavna pretnja poroznoj odbrani Vardara:

– Znamo šta predstavlja Vardar ove sezone, ne samo u SEHA ligi, već i u Ligi šampiona. Znamo koliko su jaki. Naš glavni cilj je bio da igramo najbolje što možemo i pokažemo naš kvalitet. Danas smo igrali na 120% svojih mogućnosti – rekao je bivši igrač Crvene zvezde i Vardara.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.