"Ko je najbolje radio na Internetu u sezoni 2012/2013?" - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize „Ko je najbolje radio na Internetu u sezoni 2012/2013?“

„Ko je najbolje radio na Internetu u sezoni 2012/2013?“

zika.bogdanovic
2 komentari

Petu godinu zaredom, Balkan-Handball.com će uz pomoć kolega novinara i ostalih profesija, vezanih za rukomet ili sam Internet, izabrati najbolje rukometne sajtove u regoinu. Prethodne četiri godine, stvorile su od našeg takmičenja stvar prestiža, pa se nadamo da ćemo kvalitetom i ozbiljnošću izbora ove godine podići kvalitativnu lestvicu na nivo više. Za razliku od prošlih godina, ove godine će ocenjivanje samog sajta pratiti i ocena rada klubova na socijalnim mrežama, tako da će se celokupan utisak odnositi na rad klubova na internetu.

I dok smo nekada morali nadugo i naširoko da ubeđujemo klubove da je postojanje klupskog sajta, jedini način da sam klub komunicira sa svojom internom i eksternom sredinom, na sreću, posle šest godina rada, možemo reći da se situacija poboljšala, a da posećivanjem klupskih sajtova, sakupljamo i veliki broj informacija, koje objavljujemo na sajtu. To Balkan-Handball-u, a verujemo i svim ostalim medijima, olakšava posao i daje potpuno drugačiju sliku o samom klubu. Nažalost, situacija je daleko od idealne, a osim onih klubova koji i u rezultatskom smislu prednjače, ima mnogo onih, koji i dalje ostaju „gluvi i nemi“.

Svakom izboru u prethodnom periodu, prethodila je višenedeljna pretraga celokupnog rukometnog sadržaja, dostupnog na jezicima bivših jugoslovenskih republika. To neće izostati ni ovoga puta, a mi ćemo se potruditi da svako ko radi, bude zastupljen i nagrađen adekvatnim plasmanom na našoj listi najboljih sajtova.

Za razliku od prethodnih godina, na njoj neće biti mesta za svakoga. Nećemo više maltretirati članove žirija, koji su u prošlosti morali da gledaju „sve i svašta“, nedovršene, često početničke prezentacije klubova, nedostojne renomea, koje te rukometne organizacije uživaju u našem svetu. Broj klubova – učesnika takmičenja, biće određen nakon detaljne analize ažurnosti informacija, kao i strukture sadržaja. Svoje mesto će imati i ocenjivanje efekta rada klubova na Fejsbuku, odnosno, Twitteru.

PROCEDURA:

Do četvrtka 4. aprila, molimo  predstavnike klubova, čije prezentacije do sada nisu bile u takmičenju, što zbog neažurnosti, naše greške ili zato što su napravljene u poslednjih godinu dana, da prijave svoje sajtove na e mail adresu [email protected], kako bi i oni ušli u selekciju.

U petak 5. aprila, objavićemo spisak sajtova, koji su prošli selekciju i koji će se naći u izbor za NAJBOLJI SAJT 2011. Tada ćemo objaviti i imena članova žirija, kao i proceduru, po kojoj će se glasati.

Proglašenje NAJBOLJIH očekujte 16.aprila

REZULTATI PRETHODNIH IZBORA:

2011     2011 (po mišljenju publike)
2010

2009

2008

Možda vam se dopadne

2 komentari

011 29/03/2013 - 17:21

Ma dajjjjj folirate…

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball