Krenuo i Naisus sa novom upravom i trenerom - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Krenuo i Naisus sa novom upravom i trenerom

Krenuo i Naisus sa novom upravom i trenerom

0 komentar

 Konačno je došlo i do promena u niškom Naisusu, nadamo se na bolje, jer unazad, teško da može. Posle ispadanja iz Super lige, niški muški rukomet je spao na najniže grane u svojoj istoriji. Nekada sa dva superligaša, Niš ove sezone neće gledati superligaški rukomet, a ako se nešto radikalno ne promeni u narednim danima, verovatno će za povratak u srpsku elitu trebati malo više vremena.

– Uz mene su tri čoveka koja su profesori fizičke kulture, bili su rukometaši i treneri. Ne možemo još da očekujemo vrhunske rezultate jer je ekipa mlada. Treba da rastemo zajedno, da se za 3-4 godine ostvare najviši dometi a to je osvajanje prvenstva i igranje u Evropi. Ako ekipa bude ažurna, možemo to i ranije da ostvarimo, ali ništa ne obećavamo. Uz dovođenje 5-6 kvalitetnih igrača, cilj će biti ekspresan povratak u Superligu – rekao je za "Južne Vesti" Dr Saša Marković, novi trener Naisusa.

Na Skupštini kluba pre desetak dana, izabrano je novo rukovodstvo. Za predsednika Skupštine izabran je Zoran Martinović, a kao potpredsednik dr Andraš Mađar. Novi predsednik Upravnog odbora je Ljubomir Radulović, upravnik NIS Petrola u Nišu. On je za članove Upravnog odbora predložio Zorana Živkovića, nekadašnjeg selektora i trenera, Igora Novakovića, predsednika Opštine Palilula, Dragana Vučkovića, direktora Parking servisa, Milovana Kocića, vlasnika Jumisa, Zorana Jovanovića, vlasnika Tehnopetrola i Slađana Mladenovića, vlasnika Koni trejda iz Žitorađe. Skupština je novi Upravni odbor prihvatila jednoglasno.

photo: juznevesti.com

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball