Balkan-Handball.com

Krim lako ispustio finale – Larvik protutnjao „Stožicama“

Sve dobro što je uradjeno u prvom meču polufinala u Norveškoj, poništeno je u revanšu. Neshvatljivo slaba utakmica Krima u svim segmentima igre desila se u najgorem mogućem momentu i propuštena je velika prilika da se u Ljubljani zaigra dugo čekano finale Lige šampiona.

Obećavajućih 4-1 (7.minut) u narednih deset minuta Larvik je pretvorio u 4-9 i dao do znanja ko će kontrolisati meč. Leganger je odmah zagospodarila golom i sve što je Krim uspeo bilo je da do kraja poluvremena ostane na -5(9-13).

U drugom poluvremenu ništa bolja slika. Krim je iz minuta u minut tonuo bez ijedne raspoložene igračice koja bi vratila nadu u preokret, dok je Larvik rutinskom igrom preko Blanko, Hamerseng, Riegelhuth i Suland sa svakim golom potvrdjivao da zaslužuje finale.

Krim – Larvik 19:27 (9:13)

Dvorana Stožice, gledalaca 5000.

Krim Mercator: Grubišić (8 odbrana), Stefanišin (1 odbrana), Martin 4 (2), Piedade, Wörz 2, Mavsar 1, Bodnjeva 2, Lazović 3, Kain, Müller 3 (1), Janković, Gregorc, Penezić 3, Krpež 1, Vergeljuk, Zrnec.

Larvik: Larsen, Edin 2, S. Breistoel, Blanco 7, Breivang 2, Hammerseng 5, Koren Riegelhuth 6 (2), K. Breistoel, Sulland 5, Rantala, Mörk, Wibe, Sando, Bille, Leganger (14 odbrana, sedmerac).

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *