Lekić veruje u snagu kolektiva: "Sve oči su uprte u nas, borićemo se, obećavamo" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Lekić veruje u snagu kolektiva: „Sve oči su uprte u nas, borićemo se, obećavamo“

Lekić veruje u snagu kolektiva: „Sve oči su uprte u nas, borićemo se, obećavamo“

Zorica Radojkovic
0 komentar

Vicešampionke sveta odradjuju poslednje treninge pred odlazak u Osijek i start evropskog prvenstva. Susret sa medijma u Novom Sadu bio je prvi od početka priprema za kapitena Andreu Lekić pošto je ustaljene reprezentativne aktivnosti protekle dve nedelje zamenila celodnevnim terapijama i ubrzanom lečenju skočnog zgloba.

andrea-lekic„Posle dužeg vremena sam u reprezentaciji i ne treba trošiti reči koliko meni to znači, da sam u  timu,  kako naš selektor često kaže, sa najboljim devojkama  na  svetu.  Bilo  je  teško  provesti  ovaj  deo priprema na rehabilitaciji, međutim, dobar deo je završen, što se tiče zdravstvenog stanja nas par je zaista teško prognozirati. Nemamo ni sami još uvek uvid koliko možemo da damo, i kakav će sastav biti u narednim utakmicama. Zadovoljna sam i srećna što se situacija popravlja iz dana u dan, ali treba biti obazriv. Prvenstvo je dugo, a ja se nadam da ćemo mi zadržati onaj nivo koji smo pokazali tokom prethodna dva takmičenja. Svesne smo da su sve oči uprte u nas, smatram da ova ekipa ima izuzetnu snagu, pre svega kolektiva, i da je naš duh ono što treba da nas drži na ovom prvenstvu.  Borićemo se,  to  obećavamo.“

BEZ IVANE MILOŠEVIĆ U OSIJEKU

Desno krilo Ivana Milošević definitivno neće igrati u Hrvatskoj zbog problema koje ima sa meniskusom. Levoruka igračica iz redova šampionki Srbije, Radničkog, već je napustila Novi Sad i nastavila lečenje u Kragujevcu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball