Balkan-Handball.com

Ljuba Obradović pred Srbiju: Ubeđen sam da ćemo ih pobediti!

Selektor reprezentacije Crne Gore, Ljubomir Obradović, optimista je pred duel sa Srbijom 10. juna u Baru, u kome pobeda vodi Crnogorce na Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Naša glavna osobina od kada smo počeli da sarađujemo je taj timski duh, atmosfera i mladost reprezentacije koja će na tim krilima ponijeti ekipu do pobjede. Mi znamo prednosti Srbije, njihovih igrača pojedinačno, ali znamo i one druge osobine na koje ćemo da ukažemo i da treniramo ove naše momke. Jeste to ekipa sastavljena od igrača iz Bundeslige, igrača koji su igrali fajnl-for Lige šampiona, ali imamo i mi svojih aduta. Ja vjerujem da će ti aduti doći do izražaja. Sigurno da će važnost utakmice uticati malo na naše momke, ali uticaće i na njih. Drago mi je da se Mijatović oporavio, da su svi igrači zdravi, i to odmah daje neku novu sliku, novu vjeru u mogućnosti naše reprezentacije koje su ogromne, i koje će rasti iz treninga u trening – rekao je Obradović i dodao:

– Nemojte da sumnjate mi ćemo da odaberemo najbolju taktiku za tu utakmicu. Dobro ćemo se pripremiti za utakmicu, i sigurno da nas neće moći taktički iznenaditi. Ogromna je razlika između prvog meča i ovog sada, jer smo tada prvi put nastupili u podmlađenom sastavu. Oni neće sigurno puno mijenjati, Crna Gora sa druge strane ide sigurnim korakom naprijed. Rade ja malo skeptičan, ja sam više optimista, i moram da budem. Ja sam ubijeđen da ćemo mi pobijediti Srbiju, moramo da je pobijedimo. Ne interesuje me šta se dešava u njhovoj reprezentaciji. Oni su mene tamo dosta prozivali kako ja destibilizujem reprezentaciju Srbije. Rekao sam im da sam ja selektor Crne Gore i da nemam veze sa Srbijom. To je urađeno sigruno namjerno…Ali to je sada nebitno za nas. Znamo šta hoćemo i šta želimo. To nam je samo bitno – zaključio je Obradović razgovor za crnogorske medije.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *