Balkan-Handball.com

Ljuba Obradović zadovoljan: Vidan je napredak – Na pobede do kraja!

Ljubomir Obradović je napravio pomak sa novom generacijom crnogorskih rukometaša, zaključak je još jedne EHF nedelje, u kojoj je dvostruka pobeda nad Izraelom izbacila Crnogorce na vrh tabele grupe 4 kvalifikacija za EURO 2016 u Poljskoj. Za plasman u Poljsku, Crnogorcima će biti dovoljno da savladaju Srbiju u Baru u junskom okršaju:

– Momci koriste šansu, stasavaju iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu. Vidan je napredak, izdržali su opterećenje da moraju da pobijede oba meča. Izrael je bio nezgodan rival, ali smo dobro odigrali i uz pomoć barske publike ostvarili važnu pobjedu – rekao je Obradović za VIJESTI i prokomentarisao narednog protivnika:

– Gledamo samo sebe, ne zanimaju nas rezultati drugih. Želimo da dobijemo svaku utakmicu, ne samo protiv Srbije. Taj trijumf nam otvara vrata Evropskog prvenstva, što je cilj ove reprezentacije.

 

2 Comments

 1. jagodinac

  05/05/2015 at 15:03

  Ljuba je pobedio svetsku rukometnu silu Izrael. I to u dve utakmice! Pa sta? Pa i Srbija ce da na Izraelcima napravi gol razliku za odlazak u Poljsku.

 2. mr Hammerlock

  05/05/2015 at 17:46

  @jagodinac
  nebih ti kvario ta optimizam ali Ljuba je savladao i Island.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *