Logronjo oslabljen na Zvezdu! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Logronjo oslabljen na Zvezdu!

Logronjo oslabljen na Zvezdu!

0 komentar

 Protivnik Crvene Zvezde u III kolu EHF kupa, španska Naturhaus Larioha (Logronjo) će u dvomeč sa crveno-belima definitivno ući oslabljena za sjajnog desnog beka Isaisa Guardiolu, koji će zbog povrede morati da odsustvuje najmanje dva meseca i povratak ga očekuje tek u drugom delu španskog ASOBAL-a. Koliki je to hendikep za protivnike Zvezde, najbolje govori činjenica da je povredu skočnog zgloba zaradio na pripremama reprezentacije Španije za meč protiv Francuske protekle nedelje.

 

Prva dijagnoza po povređivanju pre nedelju dana je govorila da je reč o kidanju spoljnog ligamenta, ali je tokom hirurškog zahvata ustanovljeno da je pokidan i unutrašnji ligament skočnog zgloba. Doktori su iskazali zadovoljstvo intervencijom i sada je pred 25-godišnjim, dva metra visokim igračem period oporavka.

 

Odsustvo Guardiole će biti ozbiljan problem za špansku ekipu koja u mečevima sa Zvezdom debituje u evro kupovima, obzirom da je povređeni desni bek u tekućoj sezoni drugi strelac tima. Zbog njegovog odsustva žali i selektor "Furije" Rivera, jer je povreda umanjila mogućnosti slavnom treneru za rešenje desne strane reprezentacije pred Evropsko prvenstvo koje se od 19. do 31. januara igra u Austriji.

izvor: marca (X.Q)

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball