Losert i Mačkovšek u Monpeljeu - Gajić ostaje do 2017! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Losert i Mačkovšek u Monpeljeu – Gajić ostaje do 2017!

Losert i Mačkovšek u Monpeljeu – Gajić ostaje do 2017!

zika.bogdanovic
0 komentar

Ostali su bez Omejera i Akambrea, ali „sveža krv“ već je spremna. Više vino nego krv ako se zna koliko toga iza sebe u svojoj karijeri ima legendarni krvatski golman, Venio Losert (38), koji je i dalje na visokoj ceni u svetu rukometa, ali i hrvatskoj reprezentaciji. Losert stiže iz poljskog Vive Targi Kielcea. Iz Celja, gde je prinudno sleteo posle raspada beloruskog Dinama, stiže jedan od najboljih svetskih bekova u generaciji 1992, Borut Mačkovšek. Mačak je prošlog leta otišao iz Celja put Hanovera, gde se nije najbolje snašao, pa je usledila selidba kod selektora Borisa Denića u Minsk, ali to je bilo kratkog daha. Ovo će Mačkovšeku biti novi početak na Zapadu, a ugovor je potpisan na tri godine.

Toliko će još u Monpeljeu ostati „gol-mašina“ Dragan Gajić. Desno krilo slovenačke reprezentacije, majstorski je odigrao ovu sezonu, ističe se golgeterskim učinkom, pa je produžetak saradnje bio logičan sled događaja.

Pored njega i mladi Metju Grebil, levi bek francuske reprezentacije, produžio je ugovor, a posle decenije saradnje, slobodan agent postaje Tunišanin Visem Hmam….

Možda vam se dopadne

0 komentar

Artoa 15/04/2014 - 16:55

Sve je to u redu, ali mislim da će Monpelje i u narednoj sezoni gledati u leđa PSG-u i Denkerk-u. Sem toga, ne treba zaboraviti ni Nant koji je ove sezone podbacio kao i uvek u vrhu Šamberi. Niste objavili i da je Jerko Matulić iz Zagreba prešao u Šamberi. Potpisao je ugovor na 2 godine.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball