Makedonci dočekuju Island! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Makedonci dočekuju Island!

Makedonci dočekuju Island!

0 komentar

 Deveti put se u mečevima za velika takmičenja sastaju Makedonija i Island (2:6) (20,15 časova "Boris Trajkovski"). Svi se sećaju otvaranja skopske dvorane prošlog juna i šokantne eliminacije selekcije, koja je dva meseca kasnije postala olimpijski vicešampion. U međuvremenu, Makedonci su se dokazali kao reprezentacija, osvojivši 11. mesto na SP-u, pobedivši u Hrvatskoj reprezentacije poput Poljske i Rusije. Informacije iz Skoplja govore da vlada nezapamćeno interesovanje za ovaj susret i da će sigurno šest hiljada gledalaca biti na tribinama.

Ono što treba da brine selektora Temelkovskog jeste zdravstveni bilten. Neće biti Vanča Dimovskog zbog operacije kolena, Naumčeta Mojsoskog, a neizvestan je i Velko Markovski. Na sitne povrede sežale i Kiril Lazarov, Gjorgonoski, Markoski, itd. No, ni Islanđani više nisu tako kompletni. Neće biti Olafura Stefansona, koji se povukao iz reprezentacije, kao i stamenog Sigurda Sigurdsona, dok su povređeni ili suspenodvani, Svavarson, Paterson i Halgrimson.

"Ribarima" ostaje da prežive pakao skopske dvorane. Bodovi bi gotovo izbacili Makedoniju iz trke za EURO, posle kiksa u Estoniji, gde su ostavili bod…

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball