Balkan-Handball.com

STRUGA 2018: Eurofarm Rabotnik meri kvalitet sa Celjem PL, Bešiktašom i Tuluzom

Uz domaćina Strugu, rukometaši bitoljskog Eurofarm Rabotnika, predstavljaće makedonski rukomet na 46. međunarodnom turniru koji se održava od 15. do 19. avgusta na „Ženskoj plaži“. Učesnik EHF Kupa naredne sezone napravio je nekoliko promena u igračkom kadru, a najvažnije, doveo je prvog trenera – stranca, srpskog stručnjaka Đorđa Ćirkovića.

Nekada trener šampionskog sastava novosadske Vojvodine sa dobrim rezultatima na klupi rumunske Konstance, stigao je u Bitolj i početkom nedelje zasukao rukave kako bi ambiciozni tim koji se na sceni pojavio pre par godina, što spremnije dočekao start sezone.

Za jači Eurofarm Rabotnik dovedena su dva makedonska reprezentativca, golman Blagojče Trajkoski iz Ohrida, koji je bio prvi golman nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Francuskoj 2017. godine, kao i pivotmen Nikola Markoski, nakon završene epizode u mađarskoj Orošhazi.

STRUGA 2018 – Osam ekipa, stižu Celje, Bešiktaš, Konstanca, Tuluz, Alingsas, Železničar…

Posle pucaćki dobrog juniorskog Evropskog prvenstva, u Bitolj je stigao i mladi srpski reprezentativac, desni bek Nikola Ivanović, a na istoj strani na krilu biće iskusni Milan Đukić, jedan od najboljih igrača srpske Super lige u protekloj sezoni u kojoj je nastupao za niški Železničar.

Eurofarm Rabotnik će formu tražiti kroz trenažne dane u Bitolju i planinskoj bazi Mavrovu, a u Strugi će se naći u teškoj grupi sa francuskim Tuluzom, slovenačkim Celjem PL i turskim Bešiktašom.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *