Vujović: Neki igrači treba dobro da se zamisle! - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanMakedonija Vujović: Neki igrači treba dobro da se zamisle!

Vujović: Neki igrači treba dobro da se zamisle!

Marko Marjanović
1 komentar

U prvoj zvaničnoj utakmici u aktuelnom mandatu na klupi Vardara, Veselin Vujović je sa svojim timom ubedljivo poražen od Eurofarm Pelistera. Utakmica makedonskog Superkupa završena je trijumfom ekipe iz Bitolja 31:22 (14:14).

Iskusni strateg je ovako govorio nakon meča:

-Nemam nijednu zamerku na pbedu Eurofarm Pelistera. Ovo je prvi od mnogih naših duela ove godine. Neki igrači su daleko od neophodne energije kako bi Vardar bio ono što jeste. Možda je i dobro što se ovo desilo na početku. Biće još puno prilika da se stvari isprave, ali neki igrači bi morali da se zamisle i zapitaju da li mogu da nose dres Vardara.

-Nedostajao nam je Gurbindo, od sledećeg meča tu će biti i Kuduz, nismo imali na raspojaganju ni dva Francuza. Sigurno da ćemo sa njima u sastavu biti bolji. Ali, ponavljam, čeka nas dug put kroz sezonu. Čime sam zadovoljan u ovoj utakmici? Ničim, samo zagrevanjem. Kako mogu biti zadovoljan bilo čime nakon ovakvog poraza.

-Naročito sam nezadovoljan makedonskim igračima. kojima posvećujem i ulažem mnogo vremena, a oni su daleko od kvaliteta. Ako se nastavi ovako, svi ćemo biti u velikim problemima – rekao je Vujović.

Foto: Gol.mk

Možda vam se dopadne

1 komentar

prva tresnja saBca 12/08/2021 - 18:10

Krizanje uz Vardar ;-)

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball