Memorijal "Dragan Ranković": Nexe i Partizan DO u finalu! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Memorijal "Dragan Ranković": Nexe i Partizan DO u finalu!

Memorijal "Dragan Ranković": Nexe i Partizan DO u finalu!

0 komentar

U finalu memorijalnog turnira "Dragan Ranković", igraće Nexe iz Našica i beogradski Partizan Dunav Osiguranje.  U prvom meču dana, hrvatska ekipa je lakše nego što se očekivalo savladala rumunske Rešice 32:28 (19:14). Od samog starta je ekipa koju predvodi sa klupe Kasim Kamenica bila u vođstvu, u jednom trenutku čak i sa osam razlike (23:15), i tom ritmu završila meč. Najefikasniji su bili Lelić sa sedam i odlični šuter, Barišić sa šest golova. Kod Rumuna, najefikasniji Srbin, Bojan Butulija sa sedam golova, a po tri su postigli Petrea (veliko pojačanje iz Pik Segeda), Pašić, Cuciula i Cibutariu.

U drugom meču dana, daleko neizvesnijem, Partizan je slavio protiv lepršavog Preventa 28:26 (16:14). Slovenci su još jednom pokazali da su ekipa, koja igra veoma lep rukomet, u šta su nas ubedili još prošle godine na turniru u Blacu, a Partizan čvrstinu i nameru da na domaćem parketu nema poraza, pa čak i u prijateljskim okršajima. Do pobede je srpski šampion došao zahvaljujući odličnom Draganu Tubiću (11 golova – pet iz sedmerca), koji igra u odličnoj formi čitave ove kalendarske godine, a na golu je svoju šansu iskoristio Nemanja Ljubenović sa 13 odbrana. Kod Preventa, Mujanović sa šest i Plešej sa pet, bili su najefikasniji.

Dvorana: SC „Vozdovac“. Gledalaca 350. Sudije: Cveticanin i Stankovic (obojica iz Beograda). Sedmerci: Partizan DO 5(5), Prevent 1 (1). Iskljucenja: Partizan DO: 8 minuta, Prevent: 10.

PARTIZAN DUNAV OSIGURANJE: Ljubenovic, Tubic 11, Potic, Babic 4, Dimitrijevic 2, Lazic, Kladarin 1, Beocanin 2, Pantelic, Radanovic, Miric 2, Radosavljevic, Pilipovic 1, Milinic, Kostadinovic 2, Marjanac, Alcakovic 3.

PREVENT: Grm, Nabernik 2, Plesej 5, Dujmovic 2, Podstensek, Spegel 3, Poklic, Mujanovic 6, Drozina 2, Kasnik, Klec 2, Gams 4.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball