Balkan-Handball.com

Meškov bolji od Zagreba u Brestu

Rukometaši Meškova iz Bresta upisali su treću vezanu pobedu u regionalnoj SEHA Gazprom ligi, pošto su u utakmici sedmog kola kao domaćini bili bolji od PPD Zagreba 33:29 (16:15). Sa 12 osvojenih bodova (iz sedam utakmica), beloruski tim nalazi se na drugoj poziciji, odmah iz Vesprema, dok je ekipa Veselina Vujovića na trećem mestu sa devet bodova, ali i dve utakmice manje.

Odlučno je domaćin ušao u utakmicu, te od samog starta imao prednost, koja u prvom poluvremenu u nekoliko navrata iznosila i tri gola (9:6, 11:8, 13:10). Finiš prvog dela pripao je gostima, koji su vođstvo Meškova uspeli da istope, te priđu na gol zaostatka uoči obavezne pauze. I u drugom poluvremenu je od prvog minuta ekipa Raula Alonsa ima rezultat u svojim rukama, a goste ni vidno nezadovoljan i ljut Veselin Vujović nije uspeo da probudi na tajm autu, pa tako Zagreb ostaje na tri pobede u regionalnom takmičenju.

Meškov: Pešić 4 odbr, Matshevich 4 odbr, Vailupau 7, Shkurinsky 5, Šumak 5, Đukić 3, Panić 3, Accambray 3, Yurynok 2, Malus 2, Obradović 1, Razgor 1, Obranović 1

Zagreb: Ristanović 5 odbr, Jović 2 odbr, Vistorop 7, Mandić 6, Šipić 4, Ereš 3, Kosteski 3, Gadža 3, Vekić 1, Vlah 1, Bećiri 1

Što se liste strelaca tiče, Vailupau je još jednom pokazao da je lider ove ekipe Meškova, pošto je bio nepogrešiv sa sedam golova. Sa druge strane, na istom broju postignutih se zaustavio Vistorop iz Zagreba, ali je on imao i jedan promašaj iz igre.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *