Metaloplastika puca na vrh, Novaković: Paklen ritam do uspeha - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Metaloplastika puca na vrh, Novaković: Paklen ritam do uspeha

Metaloplastika puca na vrh, Novaković: Paklen ritam do uspeha

zika.bogdanovic
1 komentar

Šabačka Metaloplastika je već godinama u vrhu srpskog rukometa, a na to se nadovezao i lep ovosezonski uspeh – plasman u polufinale Čelendž Kupa. Mnogi su mišljenja da će Šapčani moći da se ravnopravno bore za titulu šampiona, ali težak raspored brine trenera Slavka Novakovića:

– Iza nas je uspeh koji želimo da nadogradimo. Imamo problem da u 50 dana igramo 14 utakmica. Ni malo neće biti lako igrati, jer nas čeka ritam sreda-nedelja. Potenciraju se veliki ciljevi, sve je to u redu, ali šta ćemo dalje? Šta nam je cilj u Evropi? Potrudićemo se da ostvarimo najbolji rezultat, od prvog do četvrtog mesta. U poslednjih šest-sedam godina, non-stop smo u prva tri-četiri kluba. Najteže će biti igračima. Super liga je bila mnogo jača od prethodnih. Ideja da se smanji liga je perfektna. Ja bih je još smanjio, da se naprave dve lige koje će značiti nešto. Da se kvalitet pravi u drugoj ligi, jer nemamo bazu, skromna je, ne znam ni kako nalazimo igrače. Svi maštaju da idu u inostranstvo, a odlaze tamo jer su jeftiniji, a ne bolji od domaćih igrača. Mnogim igračima smo omogućili da produže karijeru, pa da odu dalje – rekao je Novaković i prokomentarisao rivale:

–  SEHA je pomogla klubovima. Vojvodina mi je nepoznanica, Partizan sam odgledao dve utakmice. Igrali smo na turniru, “od šale”, nije to prvenstvena utakmica. Imamo odlične sudije. Neka sude kako to rade u Evropi.  Da pomognemo da se ne dešavaju gluposti i ekscesi. Metaloplastika će sve učiniti da tako bude. Vraćamo se u Zorku, gde smo u Čelendž Kupu pokazali da znamo da organizujemo utakmice. Ko bude bolji neka pobedi. Svi će biti dragi gosti – zaključio je Novaković.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Marketing 09/04/2014 - 07:10

Ova slika ce na omot jednog proizvoda koji se maze!

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball