Metalurg sa juniorima u Zagreb - Červar ostaje u Skoplju! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Metalurg sa juniorima u Zagreb – Červar ostaje u Skoplju!

Metalurg sa juniorima u Zagreb – Červar ostaje u Skoplju!

zika.bogdanovic
0 komentar

Pretpostavljeni derbi SEHA lige između C.O Zagreba i Metalurga u subotu biće, nažalost, samo trening meč u kome će hrvatski šampion potrvrditi svoj nastup na F4 turniru. I dok iz Zagreba stižu ozbiljne izjave o tome kako neće biti opuštanja, bez obzira na ime i sastav protivnika, makedonski šampion će na put krenuti, praktično, sa juniorskim timom. Čak šest omladinaca, među kojima dvojica imaju i po 16 godina, biće priključeno „okrnjenom“ timu u kome neće biti ključnih igrača poput Stanića, Rakčevića, Vugrineca, Kozline, Jonovskog, Dimovskog, itd…

Ekipu neće predvoditi ni Lino Červar, već njegov pomoćnik Aleksandar Petkovski uz asistenciju trenera Metalurg juniora, Ace Jovića.

Kao obrazloženje za ovakvu odluku u Metalurgu navode nespremnost Zagreba da meč odloži, kako bi momci sa „Autokomande“ imali dovoljno vremena da se pripreme za najvažnije mečeve u klupskoj istoriji sa Dinamom iz Minska (prvi već narednog četvrtka u Belorusiji). Pored toga, u subotu je i izborna Skupština RFM, na kojoj će biti izabran novi predsednik makedonskog rukometa.

– Rukovodstvo Zagreba je naš predlog odbilo, iako je pre izvesnog vremena, zbog sličnih okolnosti, odložilo meč sa Vardarom – stoji u saopštenju Metalurga.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball