Balkan-Handball.com

Metalurg „upalio motore“, Damir Stojanović: Želimo povratak u SEHA i Ligu šampiona

Skopski Metalurg započeo je pripreme za novu sezonu predvođen srpskim trenerom Damirom Stojanovićem koji će u stručnom štabu imati i kondicionog stručnjaka Marka Šešuma. Skopski tim neće igrati u EHF Ligi šampiona posle devet godina a nakon gubitka drugog mesta u MKD rukometa u trci sa Eurofarmom, ali motiva je na pretek.

  • Srećan sam što sam došao u klub bogate istorije i tradicije. Dolazim da napravimo nešto novo i vratimo se na stare staze, u SEHA ligu i Ligu šampiona. Za mene je to ogroman izazov. Ove godine ćemo se potruditi da iznenadimo Eurofarm i da se vratimo tamo gde treba – rekao je Stojanović na prozivci i dodao:
  • Nikada ne dobijete ono što želite, ali pootrudićemo se da iz ovih mladih momaka izvučemo maksimum. MoŽda se pojačamo na levom beku, ali nećemo da brzamo, već ako se ukaže prilika. Dobro je što u EHF Kupu krećemo od trećeg kola, jer ćemo imati vremena da uspostavimo sistem – zaključio je Stojanović.

Metalurg su napustili Tomovski (Ludvigshafen), Danilovski (Ohrid), Madžovski (E.Rabotnik), Dimitrioski (Vardar), Špende (Zagreb), Pučnik (Eš), Tokiќ (Ajzenah), Miličević (Maribor) i Velkovski (E.Rabotnik), a pridošlice su Luka Vujović (Lovćen), Milan Popoviќ (Pelister), Revaz Čanturija (Struga), Marijan Marić (Zrinski), Daniel Đorđeski(Pelister), Irakli Kbilašvili (Odesa) i Dejan Pecakovski (E.Rabotnik).

Izvor: RK Metalurg

One Comment

  1. Pol

    30/07/2019 at 13:06

    Puno sreće Damiru i ekipi!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *