Metalurgovi Stružani zovu na turnir – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Metalurgovi Stružani zovu na turnir

Pored toga što ima jedan od najdugovečnijih i najjkvalitetnijih rukometnih turnira u ovom delu Evrope, grad Struga na obalama Ohridskog jezera predstavlja i pravi rasadnik poznatih rukometnih imena, koja su napravila lepe internacionalne karijere i nose dres makedonske reprezentacije. Naumče i Zlatko Mojsovski, Aco Jonovski, Velko i Nikola Markoski, Goce Ojleski, mladi Nikola Kosteski, kao i jedan od najvećih rukometnih talenata u regionu, Marko Nelovski (trenutno se oporavlja od operacije ramena), svi rukometaš Metalurga, rođeni su u ovom gradu i ponikli u timu sa obala Ohridskog jezera.

– Zaista smo zahvalni svim ljudima u i oko kluba, što su svih ovih godina na ovakav ili onakav način pomagali i omogućili svima nama rođenim u Strugi, da postignemo nešto što smo sanjali od detinjstva, da igramo u našim najboljim klubovima i branimo boje naše zemlje – Makedonije – rekao je kapiten Metalurga i uz Kirila Lazarova, verovatno i najbolji makedonski rukometaš, Naumče Mojsovski.

Stružani u dresu Metalurga, uputili su makedonskoj javnosti pismo u kojem pozivaju sve rukometne zaljubljenike da u danima turnira posete Strugu.

41. Međunarodni rukometni turnir u Strugi počinje u sredu 14. avgusta i trajaće do 17. avgusta, a svi mečevi biće igrani na igralištu „Ženska plaža“.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *