Mihajlovski odlazi sa mesta predsednika RFM - Traži se novi "prvi čovek" MK rukometa - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Mihajlovski odlazi sa mesta predsednika RFM – Traži se novi „prvi čovek“ MK rukometa

Mihajlovski odlazi sa mesta predsednika RFM – Traži se novi „prvi čovek“ MK rukometa

zika.bogdanovic
2 komentari

I dok se stišava medijska halabuka oko nastupa makedonske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Španiji, gde su Lazarov i drugovi zauzeli 14. mesto, nakon čega je selektor Zvonko Šundovski podneo ostavku, u narednih par meseci doći će i do promene na čelu makedonske Federacije. Naime, prvi čovek Federacije i „alfa i omega“ skopskog Vardara, Mihajlo Mihajlovski, odlučio je da se ne kandiduje za novi mandat, a stari mu ističe u maju:

– Sve što je traženo od nas, ispunjeno je, tako da ne gledam na ostavku kao na moralni čin. Pre mesec dana sam još najavio direktoru agencije za Sport i Omladinu da nemam nameru da se kandidujem opet za mesto predsednika. Spreman sam da pomognem u pronalaženju čoveka koji će me zameniti – rekao je Mihajlovski, a prenosi „MK Sport“.

Burno proleće je pred makedonskim rukometom. Odluke ne smeju da čekaju, pogotovo ona u vezi selektora, jer seniore čeka nastavak kvalifikacija za EURO 2014 već u martu. Glasine koje kruže, govore o tome da će sada Metalurg preuzeti kontrolu nad Federacijom, a kao prvi pik za novog selektora, navodi se Lino Červar, trener šampiona, čovek koji je začetnik prave male rukometne revolucije u Skoplju.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball