Balkan-Handball.com

Mihajlovski preuzima Vardar i dodaje mu „1961“ u ime

Novi-stari prvi čovek dvostrukog šampiona Evrope Mihajlo Mihajlovski istakao je da je u poslednjoj fazi preuzimanja rukometnog kluba Vardar od sada već bivšeg vlasnika Sergeja Samsonenka. Makedonac je najavio da će već u prvoj fazi pri povratku u klub Vardaru staviti dodatak u ime – „Vardar 1961“. 

  • U poslednjoj smo fazi preuzimanja kluba od Sergeja Samsonenka, a zatim ćemo pristupiti registrovanju novog subjekta koji će imati dodatak u imenu i zvaće se Vardar 1961. Naš cilj je da izgradimo tim koji će moći da dolazi do četvrtfinala Lige šampiona, možda F4, snažan tim za SEHA Gazprom ligu i duplu krunu u Makedoniji, rekao je Mihajlo Mihajlovski, koji je vodio Vardar i pre nego što ga je kupio Samsonenko.

Kada je reč o igračkom kadru, Vardar su u prethodnim danima napustili Krištopans i Skube, ali je okosnica ekipa sačuvana i ugovori su produženi sa Stoilovim, Dizingerom, Dibirovim, Čupićem i Kalarašem. Što se noviteta tiče, u klub je stigao francuski golman Robin Kantergrela, koji će sa Borkom Ristovskim i Markom Kižićem činiti golmanskim trio.

Mihajlovski je potvrdio da su u toku pregovori sa Portom i Migelom Martinom Soarešom.

  •  Što se tiče Soareša, on nije potpisao ugovor kao što su objavili mediji. Istina je da pregovaramo sa tim igračem, ali i sa njegovim klubom Portom oko obeštećenja, rekao je prvi čovek Vardara.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *