Miroslav Ilić i "Cranberries" podržali rukometašice! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Miroslav Ilić i „Cranberries“ podržali rukometašice!

Miroslav Ilić i „Cranberries“ podržali rukometašice!

zika.bogdanovic
0 komentar

Za razliku od muškog EURO 2012, beogradski hram sporta, hala „Pionir“, neće videti rukomet. Svi mečevi preliminarne, glavne, kao i finalne faze takmičenja u decembru, igraće se u „Kombank Areni“. „Pionir“ je bio želja srpskog Saveza za preliminarnu fazu, ali ništa od toga:

– U ovakvim vanrednim okolnostima, mi smo želeli da igramo u hali „Pionir“, ali to nije bilo moguće zbog termina košarkaške Evrolige.  I „Arena“ je bila problem, s obzirom da je bilo koncerata u tim terminima, koji su bili zakazani godinu dana unapred, ali smo naišli na veliko razumevanje „Kombank Arene“, Miroslava Ilića i grupe „Krenberis“.  Imamo praktično još dva meseca. Tim koji je radio ostaje gotovo nepromenjen – rekao je na konferenciji za medije, gen-sek RSS-a, Božidar Đurković.

Pavle Leverda, govorio je ispred Event tima:

– Imamo jako dobro pokrivanje Srbije i Evrope sa prodajnim mestima. Zahvaljujemo se RSS-u što nam je dao priliku da sarađujemo i ovaj put, a opšte je mišljenje da je sve dobro funkcionisalo na prošlom takmičenju. Već su neke karte planule, pre svega, kupovinom iz inostranstva.

Medijima se obratila i Biljana Đokić, tiketing menadžer RSS-a:

– Očekujemo veliku posetu rukometnih navijača iz zemalja iz okruženja, Makedonije, Hrvatske, Rumunije, Mađarske i Crne Gore. Takođe, nadamo se da ćemo imati veliki broj navijača iz Danske, odnosno, Norveške.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball