Morava i Partizan igraju za Nemanju – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Morava i Partizan igraju za Nemanju

Velikoplanjanin Nemanja Ivanović (29) boluje od teške bolesti. Dijagnostifikovan mu je redak oblik maligne bolesti (desmoplastični sitnoćelijski sarkom). Lečenje je dug proces i kao takav iziskuje znatna finansijska sredstva, tačnije 120 000 evra.

Proces lečenja je ostvariv isključivo na klinici u nemačkom gradu Flensburgu, gde se Nemanja trenutno nalazi. Ogroman broj ljudi se ovog leta angažovao da na razne načine pomogne Nemanji, ne samo u Velikoj Plani. To je učnjeno kroz mnoge muzičke, kulturne i sportske manifestacije, a u subotu će i rukomet dati svoj doprinos.

Naime, rukometaši Morave iz Velike Plane i beogradskog Partizana odigraće prijateljski meč sa kojeg će sav prihod od prodatih ulaznica biti namenjen za lečenje Nemanje Ivanovića. Organizatori su RK Morava, grupa Nemanjinih drugara „Zajedno za Manju“ i Crveni Krst Velika Plana.

Utakmica se igra u subotu od 20 h u TSC Velika Plana. Ulaznica košta 200 dinara. To će ujedno biti lepa prilika da treneri dva Superligaša, Ivan Milojević i Nenad Maksić, provere svoje snage manje od mesec dana pre početka domaćeg šampionata. Morava i Partizan će ukrstiti koplja u devetom kolu SRLS.

Takođe, svako ko je u mogućnosti da pomogne može to učiniti slanjem poruke sa tekstom 100 na broj 3030 (poruka košta 100 dnara), uplatom novca na dinarski račun 160-421773-25, ili na devizni 00 – 540 – 00011,8

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *