Najbolji rukomet na TV Arena sport do 2024. godine! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Najbolji rukomet na TV Arena sport do 2024. godine!

Najbolji rukomet na TV Arena sport do 2024. godine!

Uroš Samardžić
0 komentar

Rukometna publika u regionu, i u narednih pet godina, imaće priliku da uživa u vrhunskom rukometu na kanalima televizije Arena sport. Regionalna televizija je potpisala, novi, petogodišnji ugovor sa DAZN Group and Infront, zvaničnim partnerom EHF-a u oblasti PR-a i marketinga.

Produžetak saradnje donosi i određene novitete u poznatu medijsku kuću, pa će tako, pored dobro poznatog sadržaja (Liga šampiona za dame i muškarce), u ponudi televizije Arena Sport biti i EHF kup, kao i Evropska prvenstva 2022. i 2024. godine u obe konkurencije. Pored toga, ekskluzivno pravo omogućeno je i za kontinentalni šampionat u rukometu na pesku 2021. i 2023. godine, kao i kvalifikacioni turniri za pomenuta takmičenja.

  • Arena sport je prethodnih sezona bio naš pouzdan partner kada je u pitanju EHF Liga šampiona. Zahvaljujemo im se na posvećenosti rukometu tokom prethodnih sezona. Uvereni smo da će nam produženje saradnje do 2024. godine, dodajući takmičenja za evropsku rukometnu ligu i EHF kup, omogućiti da najbolje predstavimo klupska takmičenja EHF-a na ovom važnom tržištu, konstatovao je David Šlezak, generalni direktor marketinga EHF-a.

Komentatorski dvojac, Sreten Rašković/Stevan Stevanović, saglasan je u oceni da je novi ugovor i produžetak saradnje izuzetno bitan za promociju rukometa u regionu. Rašković i Stevanović istuču da je na ovaj način objedinjen sav rukomenti sadržaj.

  • Na opšte zadovoljstvo i EHF-a i Arene Sport produžila se saradnja. Ovo je jedina televizija u regionu, ali i šire koja u tom obimu prenosi rukomet. Ono što nas raduje kao kuću, jeste činjenica da ćemo na ovaj način zaokužiti priču sa Evropskim prvenstvima, sadržajem koji do sada nismo imali prilike da prenosimo kao i EHF kup. Nakon ove lepe vesti, možemo da zaključimo – kada pomislite na rukomet, pomislite na Arenu sprot – reči su Sretena Raškovića i Stevana Stevanovića.

Podsetimo, Arena sport će, pored pomenutnog, novog sadržaja, i ubuduće prednosti Bundesligu, SEHA Gazprom ligu, najkvalitetniji francuski šampionat, kao i sva takmičenja pod okriljem EHF-a!

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball